Dynamic pricing software
Technology

Dynamic pricing software

Vanaf mijn laatste kennisupdate in september 2021 waren er verschillende dynamische prijssoftwareoplossingen beschikbaar voor bedrijven in verschillende bedrijfstakken. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en functies van specifieke software in de loop van de tijd kunnen veranderen, dus het is essentieel om de nieuwste opties te onderzoeken en er een te selecteren die het beste bij u past. Hier zijn enkele dynamische prijssoftware – opties die op dat moment prominent aanwezig waren:

 • Revionics (Aptos): Revionics, nu onderdeel van Aptos, biedt door AI aangedreven dynamische prijs- en promotieoptimalisatieoplossingen voor retailers. Het helpt bedrijven om prijsstrategieën via kanalen te optimaliseren.
 • Price2Spy: Price2Spy is een concurrerende prijsinformatie en dynamische prijssoftware. Hiermee kunt u de prijzen van concurrenten volgen en uw eigen prijsstrategie in realtime aanpassen.
 • Competera: Competera biedt AI-gedreven dynamische prijsoplossingen voor e-commerce en omnichannel retail. Het biedt prijsmonitoring van concurrenten, vraagvoorspellingen en prijsoptimalisatie.
 • Wigzo: Wigzo biedt dynamische prijsoplossingen op maat voor e-commercebedrijven. Het gebruikt AI en machine learning om prijzen en promoties te optimaliseren op basis van realtime gegevens.
 • Vendavo: Vendavo biedt software voor prijsstelling en margeoptimalisatie voor B2B-bedrijven. Het helpt bedrijven concurrerende prijzen vast te stellen en de winstgevendheid te verbeteren.
 • Incompetitor: Incompetitor is een inlichtingenplatform voor detailhandelsprijzen dat bedrijven helpt de prijzen van concurrenten te volgen, markttrends te analyseren en prijsstrategieën aan te passen.
 • Prisync: Prisync is een concurrent voor het volgen van prijzen en dynamische prijssoftware die is ontworpen voor e-commercebedrijven. Het biedt realtime prijsbewaking en prijsoptimalisatiefuncties.
 • Perfecte prijs: Perfect Price biedt AI-gedreven dynamische prijssoftware voor verschillende industrieën, waaronder gastvrijheid, luchtvaartmaatschappijen en huurauto’s. Het helpt de inkomsten te maximaliseren door de prijzen aan te passen op basis van de vraag.
 • Upstream Commerce: Upstream Commerce biedt concurrerende prijsinformatie en prijsoptimalisatieoplossingen voor retailers. Het helpt bedrijven bij het nemen van datagestuurde prijsbeslissingen.
 • Atomize: Atomize is software voor inkomstenbeheer die speciaal is ontworpen voor hotels. Het optimaliseert kamerprijzen op basis van factoren zoals vraag, concurrerende tarieven en marktomstandigheden.
 • Competera Airline: Competera biedt dynamische prijsoplossingen op maat van luchtvaartmaatschappijen. Het helpt luchtvaartmaatschappijen de ticketprijzen te optimaliseren en de inkomsten te maximaliseren.
 • DataQlick: DataQlick biedt dynamische prijs- en voorraadbeheeroplossingen voor e-commercebedrijven. Het helpt prijsaanpassingen te automatiseren op basis van voorraadniveaus en vraag.

Houd bij het selecteren van dynamische prijssoftware rekening met factoren zoals uw branche, de omvang van uw bedrijf, integratiemogelijkheden met uw bestaande systemen, prijsmodellen, en het niveau van maatwerk en analyse dat door de software wordt geleverd. Blijf bovendien op de hoogte van het nieuwste softwareaanbod en gebruikersrecensies om een weloverwogen beslissing te nemen op basis van uw specifieke behoeften.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For more financial updates, consider visiting Finances Inline and get yourself updated.